Suora uutislähetys keskeytyi välikohtaukseen – katso kuva

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suorissa televisiolähetyksissä sattuu usein asioita, joita tuotantotiimi ei välttämättä haluaisi esittää kotikatsomoihin. Uutisoimme äskettäin NBC 5 Tampa -kanavan uutislähetyksestä, jonka taustalla tapahtui raju auto-onnettomuus.

Nyt eräs 20-vuotias nuorukainen on pidätetty Yhdysvaltojen Etelä-Carolinassa, koska hän aiheutti rajun välikohtauksen suorassa uutislähetyksessä. Justin Moore -niminen nuori mies halusi hetken julkisuutta ja keskeytti suoran lähetyksen hyvin näyttävällä tavalla.

Nuorukainen nimittäin tönäisi naisankkuria kameran edessä ja tarttui tämän mikrofoniin riuhtovin ottein. Sen jälkeen hän julisti mikrofonin välityksellä ”olevansa neekeri”. Kameramies hälytti paikalle poliisit, jotka kuljettivat uutislähetyksen keskeyttäjän putkaan. Häntä syytetään nyt pahoinpitelystä, hävyttömästä käytöksestä ja pidätyksen vastustamisesta, WMBF-kanava uutisoi.