Kauhun hetket videolle: Nälkäiset kanat jahtasivat pikkupoikaa pihamaalla

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Mallikaunotar Elizabeth Hurley kertoi viime vuonna joutuneensa juoksemaan henkensä edestä, kun lehmälauma alkoi jahtaamaan häntä maatilan pellolla. Nyt verkossa on julkaistu video pikkupojasta, joka juoksee kuin viimeistä päivää paetakseen maatilalta tuttuja siipiveikkoja.

Nettivideolla nähdään, kuinka tummahiuksinen pikkupoika juoksee itkuisena pihamaalla ruokapussi kädessään. Poika on nimittäin kauhuissaan ympärillään juoksentelevista kanoista, jotka jahtaavat pikkupoikaa tämän ruokasäkin takia.

Pelästynyt lapsonen päätyykin juoksentelemaan päättömästi ympäri pihamaata paetakseen takanaan juoksevia kanoja. Kirkumaankin yltynyt pikkupoika keksii lopulta ratkaisun ongelmaan pudottamalla ruokapussinsa maahan kanojen nokittavaksi.