Mike Tysonin seksipaljastus yllätti – seksiä vanginvartijan kanssa!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kauhea Kankkunen -elokuvassa cameo-roolin tehnyt entinen nyrkkeilyn raskaansarjan maailmanmestari Mike Tyson paljasti taannoin olevansa pahoissa taloudellisissa vaikeuksissa. Sittemmin ex-nyrkkeilijä kertoi haluavansa jatkaa orastavaa uraansa näyttelijänä.

Nyt nyrkkeilylegenda väittää siittäneensä taannoin erään naispuolisen vanginvartijan raskaaksi, kun hän harrasti tämän kanssa seksiä vankilassa. Mike Tysonin mukaan vankilassa aluille pantu lapsi ei kuitenkaan syntynyt maailmaan, sillä hän uskoo vanginvartijan tehneen joko abortin sai saaneen keskenmenon.

– En ole puhunut siitä, että panin vanginvartijan paksuksi, kun olin vankilassa. Vankilassa sattuu ja tapahtuu. Nainen ei kuitenkaan saanut vauvaa, Mike Tyson kertoi ESPN-kanavan haastattelussa.

Mike Tyson muistetaan parhaiten urastaan nyrkkeilykehässä. Hän oli vasta 20-vuotias voittaessaan WBC:n, WBA:n ja IBF:n raskaansarjan mestaruustittelit. Kolme nuorella iällä nyrkkeiltyä mestaruutta takasivat Tysonille sen, että hänen on kehuttu olevan kaikkien aikojen paras raskaansarjan ottelija. Nimitys ei himmennyt vuosien mittaan, sillä menestys kehässä jatkui. Mike Tyson voitti uransa aikana yhteensä 50 ottelua ja hävisi vain kuusi. Mies voitti tyrmäyksellä 44 vastaottelijaa.

Vuonna 1992 Mike Tyson joutui vankilaan Desiree Washingtonin raiskauksen takia. Hän vapautui vankilasta vuonna 1995 ja teki paluun nyrkkeilykehään. Tyson hävisi Evander Holyfieldille vuonna 1996, eikä uusintaottelu sujunut yhtään paremmin. Siinä Tyson diskattiin, koska hän puri palan irti Holyfieldin korvasta. Mies lopetti nyrkkeilijäuransa vuonna 2006, jolloin hän tyrmäsi Danny Williamsin ja Kevin McBriden peräkkäisissä otteluissa.