Opettaja ei päästänyt ripuloivaa pikkutyttöä vessaan: ”Koiraakin kohdeltaisiin paremmin”

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Otsikoihin nousee usein tapauksia, joissa oppilaita on kohdeltu koulussa syrjivillä tavoilla. Kerroimme äskettäin pojasta, joka ei päässyt osallistumaan koulutunneille, koska tällä oli vääränlainen kampaus.

Nyt erään 6-vuotiaan amerikkalaisen koulutytön tapaus on noussut otsikoihin, koska hänet pakotettiin istumaan luokassa omassa ulosteessaan. Ripulista kärsivä tyttö ei saanut opettajalta lupaa mennä kesken tunnin vessaan, ja hän ulosti päälleen.

Tyttöä kiellettiin poistumasta luokasta opettajan pitämän kokeen aikana, joten hän istui yli 15 minuutin ajan luokassa omassa ulosteessaan. Koe ei ollut edes koulun järjestämä pakollinen koe, vaan eräänlainen testikoe. Kun henkilökunta huomasi tapahtuneen, tytön äiti kutsuttiin hakemaan hänet pois koulusta.

– He eivät välittäneet edes siivota tyttöä. Ulostetta valui edestä ja takaa. Kukaan ei kohtelisi edes koiraa tällä tavoin, kertoo tytön äiti Lisa Skidmore KY3-televisiokanavalle.

Äiti on järkyttynyt lapsensa kokemasta käytöksestä. Hänen mukaansa henkilökunta ei yhtä opettajaa lukuunottamatta edes auttanut tyttöä siivoamaan ulostetta vahingon jälkeen. Koulu on nyt pahoitellut tapahtunutta ja kertonut henkilökunnan katuvan käytöstään.