Poliisi mukana Batman-tempauksessa – katso video

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet supertähdet tekevät ihailtavaa työtä hyväntekeväisyyden parissa ja käyvät muun muuassa tapaamassa syöpäsairaita lapsia sairaaloissa. Esimerkiksi teinitähti Justin Bieber kuvattiin aiemmin tänä vuonna aivosyöpää sairastavan faninsa sairaalavuoteen vierellä.

Nyt A Wish With Wings -hyväntekeväisyysjärjestö on järjestänyt eräälle leukemiaa sairastavalle pikkupojalle ikimuistoisen supersankari-kokemuksen. Kye-pojalle nimittäin lavastettiin Batman-tyylinen päivä, jonka aikana lapsi sai muun muuassa pelastettua Arlingtonin kaupungin pahamaineiselta Jokeri-pahikselta.

Kylmiä väreitä aiheuttavalla nettivideolla nähdään, kuinka Batmaniksi pukeutunut Kye-poika ja hänen supersankareiksi sonnustautuneet ystävät juoksevat kaupungilla pahisten perässä. Lapset onnistuvat muun muuassa kiinniottamaan Batmanin avustuksella Arvuuttaja-pahiksen, joka yritti räjäyttää kaupungintalon taivaan tuuliin.