Reckless Love -tähtien kasvoissa yllättävä muutos: ”Pitihän sitä vähän hullutella”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen rockyhtye Reckless Love on menestynyt upeasti Suomessa, ja parhaillaan yhtye tekee uraa myös muualla maailmassa. Menestyksekkäältä brittikiertueelta äskettäin kotiutunut yhtye esiintyi eilen Rukalla järjestetyssä Spring Break -tapahtumassa.

Ulkokeikalla tuhatpäinen katsojajoukko sai hieraista silmiään, kun koko yhtye oli kasvattanut kasvoilleen näyttävät viikset. Keikalla viiksiä saatiin vielä ihmetellä, mutta parin viikon ajan kasvatetut kasvokarvat saivat kuitenkin lähteä heti keikan jälkeen. Stara tapasi yhtyeen laulaja Ollin keikan jälkeen, jolloin viikset oli jo ehditty ajella pois.

– Mä oon miettinyt jo pitkän aikaa, että miltä ne viikset oikeasti näyttäis, ja pitihän sitä nyt vähän hullutella jätkien kanssa. Meillä oli tossa vapaa viikonloppu ja inspiraation vallassa olin kaksi viikkoa ajamatta kokonaan naamani. Tää oli vaan tällaista bändin sisällä pientä kivaa, Olli Harman kertoi Staralle.

KEIKALLAKuva: StaraKuva: Stara

KEIKAN JÄLKEENKuva: Stara