Amsterdamin Punaisten lyhtyjen alueella pysäyttävä show

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalta löytyy useita Punaisten lyhtyjen alueita, joissa ilotaloissa työskentelevät naiset keimailevat rakennuksien ikkunoissa. Yksi tunnetuimmista alueista löytyy Amsterdamin De Wallenista. Nyt verkossa on julkaistu video, jossa nähdään, kuinka rohkeasti pukeutuneet naiset pysäyttävät ohikulkijoita näyttävällä esityksellään.Kuva: YouTube

Nettivideolla nähdään, kuinka seksikkäisiin asuihin pukeutuneet naiset liikehtivät ikkunoissaan viettelevin liikkein. Ohikulkijoita alkaakin pian kerääntymään naisten edustalle, kun tanssitytöt alkavat keimailun sijaan esittämään dubstep-koreografiaa.

Duval Guillamme Modem -sivuston järjestämän tempauksen tarkoituksena oli luoda tietoisuutta ihmiskaupasta. Naiskaunottarien tanssiesityksen jälkeen rakennuksen julkisivulle ilmestyi näyttävä teksti, jolla kannustetaan ihmisiä lopettamaan ihmiskauppa.