Botox pilasi Ranskan ”ykkösnaisen” kasvot

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ranskan presidentti Nicolas Sarkozyn nykyinen vaimo Carla Bruni teki aiemmin menestyksekästä malliuraa ja poseerasi myös alastonkuvissa ja bikinikuvissa. Taannoin presidentti suivaantui Le Point -lehden toimittajalle, joka suositteli Brunin pitämistä kaukana komeista miehistä.

Nyt Carla Bruni on astunut monien muiden julkkisnaisten ansaan ja mennyt pilaamaan kasvonsa Botoxilla. Nainen on muuttunut liiallisen operoinnin jälkeen kivikasvoiseksi, eikä häntä ollut tunnistaa eilisessä presidentinvaalien äänestystilaisuudessa. Monet käsittelyt ovat tehneet Brunin poskipäistä hämmentävän pulleat. Katso kuvat tästä.

Carla Bruni on aiemmin yhdistetty romanttisessa mielessä moniin julkkismiehiin, sillä hänen valloituksiinsa lukeutuvat muiden muassa Mick Jagger, Eric Clapton ja Donald Trump. Hän seurusteli hetken aikaa myös filosofi Jean-Paul Enthovenin kanssa, kunnes ihastui tämän poikaan ja teki hänen kanssaan lapsen. Taannoin maineikas huutokauppatalo Christie’s myi Carla Brunin alastonkuvan New Yorkissa järjestetetyssä huutokaupassa. Myyty kuva on peräisin vuodelta 1993 ja sen on ikuistanut valokuvaaja Michel Comte.