Demi Lovaton huumepaljastus pöyristyttää

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Demi Lovato nousi kansainvälisesti tunnetuksi Disneyn Camp Rock -elokuvien myötä. Viihdemaailman seuratuimpien kaunottarien joukkoon lukeutuva Lovato onkin nykyisin miljoonien nuorten tyttöjen roolimalli. Teinitähti erosi äskettäin 13 vuotta vanhemmasta poikaystävästään Wilmer Valderramasta.

Itsetunto-ongelmista ja syömishäiriöistä kärsinyt 19-vuotias laulajatar on nyt paljastanut, että hollywoodilaiset promoottorit tuputtivat hänelle huumeita ja alkoholia, Fabulous-lehti kertoo. Lahjonnan avulla teinitähti yritettiin saada näyttäytymään ravintoloissa ja klubeissa. Vieroitushoidossakin ollut Lovato kertookin luulleensa mielistelijöiden olleen oikeasti hänen ystäviään.

– Luulin pitäväni hauskaa. Julkkiksena oleminen voi olla vaarallista. Kukaan ei sano ”ei”. Sen takia niin moni ottaa yliannostuksen ja kuolee. Se olisi ehdottomasti voinut tapahtua minulle, näyttelijätär selittää lehdelle.

Teinipoppari kertoi vastikään lopettaaneensa syömisen 12-vuotiaana, koska hän piti itseään lihavana. Masennuksestakin kärsinyt poptähti on myös julkisesti myöntänyt, ettei hän ole vieläkään tottunut paparazzien olemassaoloon. Supersuosittu neitokainen nimittäin tuntee olonsa “Kardashianiksi” paparazzien edessä.

Demi Lovato on puhunut julkisuudessa avoimesti syömishäiriöistään ja viiltelykokemuksistaan. Hän hakeutuikin vieroitushoitoon vuonna 2010 muun muuassa itsetuhoisen käytöksen takia. Ennen näyttävää hermoromahdustaan teinitähden kerrottiin lyöneen taustatanssijaansa kasvoihin. Väkivaltainen käytös saikin Lovaton viimein hakemaan apua ongelmiinsa. Neitokainen on tatuoinut ranteidensa viiltoarpien päälle sanat “Stay strong”.