Rihanna teki ”angelinajoliet”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna joutui aiemmin tällä viikolla jälleen huumekohun keskiöön, kun hän julkaisi epäilyttäviä bilekuvia verkossa. Kuvissa nähdään, kuinka Coachella-musiikkifestivaaleilla juhlinut neitokainen on kaatanut turvamiehensä pään päälle valkoista jauhetta.

Nyt poptähti on tehnyt kunniaa Angelina Jolielle, jonka oikea jalka nousi tänä vuonna Oscar-gaalassa kohun kohteeksi elokuvatähden iltapuvun antoisan halkion ansiosta. Jolien oikea jalka sai gaalan jälkeen oman Twitter-tilin. Rihanna poseerasi Harper’s Bazaar -lehdelle valkoisessa iltapuvussa, jonka halkio paljastaa pitkän kaistaleen tähden jalkaa. Rihannan jalka tekeekin kuvauksissa rohkeasti ”angelinajoliet”.

Rihanna on markkinoinut uutta Battleship-elokuvaansa ahkerasti maailmalla ja hänet on kuvattu punaisella matolla muun muuassa Japanissa. Taannoin Rihannan kerrottiin olevan kiinnostunut esittämään edesmennyttä poplaulajaa Whitney Houstonia tämän elämäkertaelokuvassa. Supertähti joutuu kuitenkin kilpailemaan roolista vaikuttavien nimien kanssa, sillä myös muun muassa Jennifer Hudson, Vivica Fox, Brandy ja Jordin Sparks ovat ehdolla rooliin.