Jennifer Nicole Lee ihastutti uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermallien ja julkkisnaisten lisäksi viihdelehtien otsikoissa on viime kuukausina alkanut näkyä aikaisempaa enemmän myös fitness-malleja niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Parhaillaan amerikkalainen Jennifer Nicole Lee tekee kovaa nousua julkkiskaartiin.

Jennifer Nicole Lee on saanut suitsutusta treenatusta vartalostaan, jossa ei paparazzikuvien perusteella näytä olevan ainuttakaan liikakiloa. Nyt 36-vuotiaan kahden lapsen äidin Plaid-merkkinen bikiniasu on ennätyksellisen pieni. Kaunotar kuvattiin nimittäin uintipuuhissa häviävän pienissä bikineissä.

Jennifer Nicole Lee laihdutti taannoin 30 kiloa poikiensa syntymän jälkeen ja aloitti uran fitness-harjoittelun parissa. JNL-nimelläkin tunnetulla kaunottarella Edward-aviomiehensä kanssa poikalapset Jaden ja Dylan. Miamissa asuva kuntomimmi nimettiin viime vuonna Splash Online -sivuston parhaimpien bikinikaunottarien joukkoon.