Räppäri ei syty David Guettaan: ”Ei vain toimi”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman eri musiikkigenret ovat olleet perinteisesti harvakseltaan tekemisissä toistensa kanssa. Viime vuosina yhteistyö on kuitenkin lisääntynyt selvästi. Esimerkiksi David Guetta on tehnyt merkittävää työtä yli genrerajojen. Kaikkia ei voi kuitenkaan miellyttää.

Kanadalainen räppäri Drake tunnetaan hittibiiseistään Over, Best I Ever Had ja Miss Me. Mies on tehnyt yhteistyötä useiden tunnettujen hiphop-artistien kanssa. Draken kerrottiin vuonna 2009 tapailevan laulaja Rihannaa, jonka kanssa tämä teki myös duettoja.

Nyt naistenmiehenä tunnettu räppäri on avautunut suhtautumisestaan dancemusiikkiin ja sen kansainvälisesti tunnettuun guruun, David Guettaan. 25-vuotias räppäri on nimittäin kertonut, ettei tekisi mistään hinnasta yhteistyötä ranskalaisen musiikkituottajan kanssa.

– Minulle David Guettan tyyli ei vain toimi. On muitakin artisteja ja soundeja, kuten vaikkapa Jamie xx. Haluan tehdä tanssilattian räjäyttävää musiikkia, jossa on todellista lahjomattomuutta ja soulia, kertoo Drake NME-lehdelle.

Drake on myös näytellyt elokuvissa ja televisiosarjoissa. Mies nousi kuuluisuuteen alunperin Degrassi: The Nest Generation -televisiosarjan roolinsa myötä. Vuonna 2009 Drake solmi levytyssopimuksen Lil Waynen Young Money Entertainment -levy-yhtiön kanssa. Artisti julkaisi debyyttialbuminsa Thank Me Later vuonna 2010. Drake on sanoittanut kappaleita monelle poptähdelle kuten Alicia Keysille ja Jamie Foxxille.