Ashton Kutcherin Miehen puolikkaita ”dissataan” mainoskampanjassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen suosituimpiin sarjoihin lukeutuva Miehen puolikkaat koki taannoin näyttävän miehistömuutoksen. Päätähti Charlie Sheen sai potkut ja tilalle otettiin näyttelijäkomistus Ashton Kutcher. Kohuttu roolivaihdos onkin sittemmin aiheuttanut voimakkaita mielipiteitä.

46-vuotias Charlie Sheen kiinnitettiin pian potkujensa jälkeen Anger Management -televisiosarjaan, joka on osoittautunut heti menestykseksi toisin kuin nykyisin Ashton Kutcherin tähdittämä Miehen puolikkaat. Nyt televisiokanava KTLA ryhtyy fanien toivomuksesta esittämään Miehen puolikkaat -sarjasta uusintoja, joissa Charlie Sheen nähdään vielä pääosassa. Uusintojen mainoskampanjassa sivalletaankin poikkeuksellisen näkyvästi Ashton Kutcherin uutta versiota.Kuva: Splash

TMZ on nimittäin julkaissut kuvan, jossa nähdään miten Miehen puolikkaat -sarjan uusintoja mainostetaan näkyvästi valtavalla ulkomainoksella. Siinä kuvassa nähdään Charlie Sheen, jonka vieressä lukee ”The Original”.

Miehen puolikkaat -hittisarjaa seitsemän vuoden ajan tähdittänyt Charlie Sheen kertoi jo aiemmin olevansa äärimmäisen pettynyt parhaillaan pyörivään hittisarjaan. Näyttelijän mukaan sarjan tekemisen ei tulisi jatkua parhaillaan pyörivää tuotantokautta pidemmälle. Hän on tyytymätön sarjan katsojalukuihin ja siihen, miten hänen poistumistaan paikkaillaan sarjassa. Sheen kertoi kuitenkin katsovansa sarjaa potkujensakin jälkeen.