Nainen jäi kiinni rattijuopumuksesta – törmäsi kännissä poliisiautoon

Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Uutisoimme äskettäin tapauksesta, jossa eräs rattijuoppo yritti paeta poliisia pidätyksen aikana hyppäämällä sillalta veteen. Nyt eräs amerikkalainen nainen on jäänyt hämmästyttävällä tavalla kiinni rattijuopumuksesta. Nainen nimittäin kolaroi humalassa suoraan poliisiautoon.

25-vuotias Calli Dretke päätti humalaisen autoajelunsa törmäämällä poliisiautoon, joka oli liikenteessä testaamassa autoilijoiden veren alkoholipitoisuutta. Nainen ajoi tämän lisäksi kahta muuta poliisiautoa päin. Hän onnistui vieläpä törmäyksellään loukkaamaan erästä poliisia.

Poliisit olivat juuri tien varressa käsittelemässä toisen humalaisen kuljettajan tapausta, kun Dretke ajoi autollaan paikalle. Eräs poliiseista joutui hyppäämään autonsa katolle pakoon, kun nainen ajoi hänen autoaan päin. Varotoimista huolimatta naisen törmäys mursi poliisin jalan.

Hänet pidätettiin tapauksen jälkeen ja nainen vietti yhden yön vankilassa selviämässä. Daily Mail -sivuston mukaan häntä odottavat syytteet törkeästä rattijuopumuksesta. Nainen saattaa päästä tapauksesta pienemmällä rangaistuksella, sillä rikkomus oli hänen ensimmäisensä.