Erin ja muut Victorian enkelit bikinikuvauksissa – nyt on push up -rintaa! Katso

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mallikaunotar Erin Heatherton lienee useimmille suomalaisille vielä uusi tuttavuus, mutta Yhdysvalloissa nuori kaunotar on tehnyt jo varsin menestyksekästä malliuraa, joka on noteerattu laajasti myös viihdelehdissä. Neitokainen seurustelee näyttelijä Leonardo DiCaprion kanssa.

Nyt Erin ja muut Victoria’s Secretin kaunottaret nähdään verkossa julkaistulla Kulissien takana -videolla, jossa neitokaiset keikistelevät näyttävissä bikineissä. Tarkoituksena on markkinoida yhtiön uutta push up -liivimallistoa, jota neitokaiset luonnollisesti kehuvat vuolaasti.

Victoria’s Secret -alusvaatemallina työskentelevä Erin Heatherton tunnetaan hoikasta vartalostaan. 23-vuotias kaunotar löydettiin malliuralla varsin klassisella tavalla, kun mallitoimisto rekrytoi hänet listoilleen Miamissa sijaitsevalta uimarannalta. Varsinaista uraa Erin on tehnyt New Yorkissa, ja ehtinyt tähän mennessä poseerata muiden muassa Carolina Herreran, Dolce & Gabbanan, Ferren ja Marc Jacobsin muotinäytöksissä. Erin on komeillut aiemminkin useiden lehtien kansikuvissa.