Megafonimies hämmentää kaduilla – huutelee pelkkiä kehuja!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Elokuvassa Anna hyvän kiertää koulun opettaja antaa oppilailleen tehtäväksi keksiä tapoja parantaa maailmaa. Eräs oppilas keksii idean hyvän kiertämisestä, jossa jokainen ihminen levittäisi saamaansa hyvää eteenpäin. Nyt eräs mies on ottanut elokuvan hengessä tehtäväkseen ihmisten piristämisen.

Nettihitiksi nousseella verkkovideolla Timothy Delaghetto -niminen mies ajelee pitkin Kalifornian katuja ja huutelee autostaan megafonin välityksellä kohteliaisuuksia ihmisille. Mies suunnitteli tempauksen, koska hänen mielestään ihmiset eivät nykyään kuule tarpeeksi kohteliaisuuksia. Videolla mies kertoo toivovansa, että ihmiset laittaisivat kuulemansa hyvän eteenpäin ja vaikkapa halaisivat vaimoaan kotona.