Tämä Pizza Hutin huikea kaloripommi ”tappaisi amerikkalaiset rasvalla”

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Pizzan päälle voi tunnetusti laittaa melkeinpä mitä vain. Kuitenkin hieman perinteisemmistä täytteistä suosittuja ovat esimerkiksi kinkku, ananas, jauheliha ja tonnikala. Kerroimme äskettäin kuinka Pizza Hut -ravintolaketju lanseerasi pizzan ja hotdogin yhdistävän uutuuden brittimarkkinoille. Nyt yhtiö on pannut vieläkin paremmaksi.

Hot dog -pizzaa myydään toistaiseksi vain Britanniassa, ja yhtä rajatulle markkina-alueelle on nyt lanseerattu todella erikoinen uutuuspizza. Ainoastaan Lähi-idässä myyntiin tulleessa Crown Crust Carnival -pizzassa nimittäin yhdistetään pizza ja koko joukko pieniä juustohampurilaisia. Pizzan reunoille on kasattu 12 pientä hampurilaista. Verkossa onkin jo ehditty todeta, että moinen kombinaatio tappaisi jo muutenkin ylipainoiset amerikkalaiset rasvaan.

Aiemmin saman ketjun valikoimassa on jo ollut muun muassa valkosipulileivällä varusteltu pitsapohja. Ketju on myös vuodesta 2007 asti tarjoillut makkaralla höystettyä pitsapohjaa Thaimaassa ja Japanissa sijaitsevissa ravintoloissaan. Pizza Hut ei suinkaan ole keksinyt ”pizzahodaria”, sillä sitä on myyty jo pitkään pizzaketjuissa esimerkiksi Aasian maissa.