Heidi riisui kaiken! Alastomana rohkeassa bodypaint-kuvassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viihdemaailma järkyttyi jokin aika sitten laulaja Sealin ja supermalli Heidi Klumin eroilmoituksesta. Uutiset tulivat suurelle yleisölle yllätyksenä, sillä parin liittoa pidettiin poikkeuksellisen onnellisena. Kaunotar myönsi jokin aika sitten, että parilla oli ollut jo pitkään ongelmia, joista he eivät halunneet puhua julkisesti.

Saksalainen supermalli poseerasi äskettäin alastomana Allure-lehdessä. Muodin Huipulle -ohjelman juontaja viihtyy ilmeisesti luonnollisessa tilassa, sillä tähti nähdään jälleen uudessa nakuotoksessa. Tällä kertaa 38-vuotias huippumalli poseeraa alastomana Astor-kosmetiikkafirman mainoskuvassa, jossa tähden vartaloa peittää ainoastaan vartalomaali.

 

Kuva: Astor
Kuva: Astor

Heidi Klum avioitui laulaja Sealin kanssa vuonna 2005. Pariskunnalla oli tapana uusia vihkivalansa ystävien ja perheen kesken joka vuosi hääpäivänään. Kaksikon perheeseen kuuluu kolme yhteistä lasta sekä Heidin 7-vuotias Leni-tytär, jonka Seal virallisesti adoptoi vuonna 2009.