Hui mitkä housut, peittävät nyt myös rinnat! Pukisitko tällaiset yllesi?

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Muodissa trendit tulevat ja menevät nopeammin kuin valistunut kuluttaja ehtiin aina edes huomata. Ensi kesän trendiksi voidaan mahdollisesti veikata housuja, jotka ovat todennäköisesti historian suurimmat. Ainakin pystysuunnassa.

Housumuoti vaihtuu hitaasti mutta varmasti, mutta yleensä lähinnä lahkeiden leveyden ja vyötärön korkeuden puitteissa. Nyt eräät muotiluomukset käyvät housujen lisäksi samalla myös topista, sillä ne ulottuvat peittämään samalla myös naisen rinnat. Myös vyö tulee vasta rintojen yläpuolelle. Hintaa housuilla on tällä hetkellä verkkokaupassa 823 euroa.

Kuva: Shopbob

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat