Vastanäyttelijä paljastaa: ”Hän on uskomaton suutelija”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijä Ian Somerhalder on noussut miljoonien naisten päiväunien kohteeksi televisiosarjoistaan Lost ja Vampyyripäiväkirjat. Sarjassa hän näyttelee Damon Salvatore -vampyyria. Somerhalder seurustelee tosielämässä vastanäyttelijänsä Nina Dobrevin kanssa.

Nyt Vampyyripäiväkirjat-hittisarjan kolmannella tuotantokaudella esiintyvä näyttelijätär Claire Holt kertoi yksityiskohtia sarjan kuvauksista. Brittiläisen kaunottaren mielestä on ollut erityisen hauskaa näytellä kollegansa Ian Somerhalderin kanssa. Lisäksi neitokainen on hyvin vakuuttunut näyttelijäkomistuksen huulien käytöstä.

– Ian on uskomattoman hyvä suutelija. Ei ole vaikeaa suudella niin hyvännäköistä ihmistä, Claire Holt kertoi Socialite Life -sivustolle.

Claire Holt näyttelee suositussa sarjassa kaunista Rebekah-vampyyria, joka muun muuassa pelehtii Ian Somerhalderin roolihahmon kanssa. Uutena sarjaan tulleen näyttelijättären mukaan hän on jo ystävystynyt kollegoidensa kanssa. Holt tullaan näkemään tänä vuonna Blue Like Jazz -elokuvassa.

Ian Somerhalder nousi koko kansan tietoisuuteen Lost-draamasarjasta, jossa hän näytteli Boone Carlylen roolihahmoa. Sittemmin hän vakiinnutti paikkansa televisiotähtien kärkikaartissa Vampyyripäiväkirjat-sarjan roolillaan. Hänen roolityönsä on huomioitu muun muuassa Teen Choice -palkinnoilla. Ian Somerhalderin Twitter-blogia seuraa lähes kaksi miljoonaa fania.