Kädetön mies on lahjakkuus rummuissa

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kerroimme äskettäin kädettömästä pianistista, joka voitti Kiinan Talent-kilpailun upeilla soittotaidoillaan. Nyt eräs romanialainen mies näyttää nettivideolla olevansa mestari rummuissa.

Nettihitiksi nousseella videolla nähdään 20-vuotias Cornel Hrisca-Munn, joka rummuttaa taidokkaasti Red Hot Chili Peppers-yhtyeen The Adventures of Rain Dance Maggie -kappaleen.

Jazz-orkesterissakin soittavan nuoren miehen rummunsoitto on hämmästyttävän taidokasta. Rumpali kertoi äskettäin Telegraph-lehden haastattelussa, ettei aio antaa fyysisen rajoittuneisuutensa estää häntä tekemästä kiinnostavia asioita.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat