Katie Pricen muodonmuutos yllätti – mitä oikein tapahtui? Katso kuva

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realitytähti Katie Price on tunnettu muodoistaan, mutta räväkkä ja näyttävä neitokainen ei ole kuitenkaan tunnettu kovin rohkeista muodonmuutoksistaan. Nyt sellainen on kuitenkin tapahtunut.

Katie Price, eli Povipommi Jordan, on tullut miljoonille tutuksi kolmossivun tyttönä ja omien realitysarjojensa myötä. Nyt Katie Price on yllättänyt faninsa julkaisemalla Twitter-yhteisöpalvelussa itsestään kuvan, jossa tähteä ei ole tunnistaa näyttäväksi glamourmalliksi.

Kuva: Twitter

Tähti on nimittäin luopunut vihdoin pitkistä hiuslisäkkeistään ja antaa seuraajilleen pilkahduksen todellisesta naisesta maskin takana. Price on totuttu näkemään julkisuudessa voimakkaasti meikattuna, mutta tällä kertaa tähti poseeraakin kuvassa täysin luonnollisena. Syytä muodonmuutokseen povipommi ei ainakaan kuvansa yhteydessä paljastanut.

Price on sittemmin ehtinyt olla on/off -suhteessa itseään kahdeksan vuotta nuoremman argentiinalaismallin Leandro Pennan kanssa. Hän ehti erota jo Pennastakin viime vuoden lokakuussa, mutta sittemmin pariskunta on kuitenkin huhujen mukaan ehtinyt palata yhteen. Heidät bongattiin äskettäin intiimillä illallisella ja he ovat kirjoittaneet Twitter-blogeissaan toisilleen hellyttäviä viestejä.