Naiset paljastavat: Tällainen on unelmien mies

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kertoi taannoin haastattelussa unelmamiehensä kriteerit. Laulajan mukaan hänen unelmiensa miehellä pitäisi olla muun muuassa valtava sukuelin ja arvostettu tutkinto Harvardin yliopistosta.

Nyt Men’s Healt -sivusto on listannut naisten kertomia vinkkejä, joiden avulla mies voi muovata itsestään unelmapakkauksen. Naisten mukaan täydellinen mies pitää huolta vartalostaan, eikä päästä itseään rupsahtamaan. Lisäksi naiset haluavat miehen unohtavan suurikokoiset t-paidat vaatekaapin pohjalle ja pukeutuvan istuviin sekä tyylikkäisiin puseroihin.

Neitokaisten mielestä unelmamies ajaa manuaalivaihteisella autolla, sillä automaattivaihteisella autolla ajavat kaksilahkeiset vaikuttavat tuloksettomilta. Naiset rakastavat sitä, jos mies heti kotiin tullessaan suukottaa ja halaa rakastaan. Unelmamiehen piirteisiin kuuluvat myös hyvät käytöstavat. Jos mies tietää myöhästyvänsä esimerkiksi tapaamisesta, niin hänen tulee ilmoittaa siitä soittamalla.

Naisten mielestä mies hipoo täydellisyyttä, jos hän antaa esimerkiksi syntymäpäivälahjan yhteydessä onnittelukortin. Lisäpisteitä saa siitä, jos mies kirjoittaa korttiin kauniita sanoja. Unelmamiehen kriteereihin kuuluu myös se, että mies pesee hampaitaan usein ja huolehtii henkilökohtaisesta hygieniastaan. Naiset pitävät myös miehistä, jotka pesevät kotinsa lattiat säännöllisesti mopilla.