Räppäri valittaa: ”En saa hetken rauhaa naisilta”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen hiphop-artisti Plan B tunnetaan musiikkiuransa lisäksi myös rooleistaan elokuvissa. Mies on julkaissut yhteensä neljä studioalbumia. Räppäri debytoi tänä vuonna myös elokuvaohjaajana Ill Manors -elokuvassa.

28-vuotias räppäri on luonnollisesti myös naisten mieleen. Nyt mies onkin kommentoinut suosiotaan kauniimman sukupuolen silmissä yllättävin sanoin. Plan B on nimittäin kyllästynyt naisilta saamaansa jatkuvaan huomioon.

– En saa hetken rauhaa naisilta, he tekstailevat jatkuvasti ”Missä olet? Kaipaan sinua”, enkä tiedä mitä tehdä heidän kanssaan. Olen naimisissa urani kanssa. Jos minulla olisi tyttöystävä, pettäisin siis ”vaimoani”, kertoo Plan B The Sun -lehdelle.

Räppärin ura lähti nousukiitoon kiistellyn Who Needs Actions When You Got Words -debyyttialbumin ansiosta. Plan B on tehnyt yhteistyötä monien tunnettujen artistien kanssa, kuten Professor Greenin, Killa Kelan ja Chase&Statusin. Mies julkaisi tänä vuonna Ill Manors -albumin, jonka pohjalta hän ohjaa myös samannimisen rikoselokuvan.