Zoe Saldana lopetti harrastuksensa: ”Kuolin sisältäpäin”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmanhistorian tuottoisimmaksi elokuvaksi aikoinaan noussut Avatar nosti tähdeksi myös leffan naispääosaa esittävän Zoe Saldanan. Tumma elokuvakaunotar erosi taannoin kihlatustaan Keith Brittonista 11 vuoden yhteisolon jälkeen. Sittemmin hänen uutisoitiin deittailleen lyhyen aikaa näyttelijä Bradley Cooperin kanssa.

Nyt Star Trek -elokuvistakin tuttu Zoe Saldana kertoi lopettaneensa teini-ikäisenä baletin harrastamisen, koska se oli ”tappavaa”. 33-vuotiaan tähden mukaan baletin tanssiminen on ollut hänen elämänsä vaikein asia. Näyttelijätär kertoikin lopettaneensa harrastuksensa, koska se kadotti hänen elämänilonsa.

– Jouduin lopettamaan baletin, koska minusta tuntui, että olin sen takia kuollut sisältäpäin, Zoe Saldana kertoi Cosmopolitan-lehdelle.

Tähti teki ensimmäisen suuren elokuvaroolinsa Center Stage -elokuvassa, jossa hän näytteli ballerinaa. Zoe kertoi halunneensa näyttelijäksi tanssija-ammatin sijaan, koska siten hän saa käyttää enemmän ääntään.

Zoe Saldana on pitänyt koko uransa ajan yksityiselämänsä tiukasti poissa julkisuudesta. Viime aikoina hänet on kuitenkin bongattu muun muuassa julkkisjuhlissa läheisissä tunnelmissa Bradley Cooperin kanssa. Kauhea kankkunen -tähti yhdistettiin taannoin myös poptähti Jennifer Lopeziin ja ranskalaiskaunotar Melanie Laurentiin.