Hämmentävä vieras ilmestyi McDonald’sin autokaistalle – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa on vuosien varrella nähty monia kuvia ja videoita, joissa hampurilaisravintoloiden autokaistoilla on vierailtu toinen toistaan erikoisemmilla vekottimilla. Nyt Yhdysvalloissa McDonald’sin työntekijät ovat saaneet hieraista silmiään.

Coloradon Brushin kaupungissa asuva Darcy-niminen lehmä oli viime viikon perjantaina karannut omasta aitauksestaan ja lähtenyt tutkimaan aitauksen ulkopuolista maailmaa. Se päätyi lopulta jostain noin kilometrin päässä sijaitsevan hampurilaisravintolan pihaan ja suuntasi autokaistan take away -luukulle.

Kuva: KUSA-TV

Asiasta uutisoineen KUSA-TV -kanavan mukaan Darcy oli aiemminkin karannut omille teilleen. Sen omistaja ei kuitenkaan tiennyt pakomatkasta ennen kuin poliisit ilmoittivat asiasta. Poliisin tiedottaja Vivian Llewellyn vitsaili televisiokanavalle, että Darcy ei lopulta saanut hampurilaista.