Katie Price poseeraa keittiön pöydällä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realitytähti Katie Price, eli povipommi Jordan, on tullut miljoonille tutuksi kolmossivun tyttönä ja omien realitysarjojensa myötä. Näyttävä kaunotar esiintyy tunnetusti julkisissa tilaisuuksissa rohkeissa asuissa, jotka eivät juurikaan peittele neitokaisen rintavarustusta.

Äskettäin Katie Price yllätti faninsa julkaisemalla Twitter-blogissaan itsestään kuvan luonnollisena ilman perinteisiä hiuslisäkkeitä. Ilmeisesti Jordan ikävoi muhkeaa kampaustaan, sillä tähti poseeraa nyt keittiössään jälleen täydessä tällingissä. Twitterissä julkaisemissaan kuvissa povipommi esittelee muotojaan pinkissä alusasussa.

Kuva: Twitter

Price on sittemmin ehtinyt olla on/off -suhteessa itseään kahdeksan vuotta nuoremman argentiinalaismallin Leandro Pennan kanssa. Hän ehti erota jo Pennastakin viime vuoden lokakuussa, mutta sittemmin pariskunta on kuitenkin huhujen mukaan ehtinyt palata yhteen. Heidät bongattiin äskettäin intiimillä illallisella ja he ovat kirjoittaneet Twitter-blogeissaan toisilleen hellyttäviä viestejä.