Kim Kardashianin täysin nakuna – yksityinen alastonkuva vuoti verkkoon!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Kim Kardashian nousi aikoinaan julkkistähdeksi peppunsa ja seksivideonsa myötä. Sittemmin hänestä on tullut yksi planeetan seuratuimmista ja eniten tienaavista julkkistähdistä. Nykyisin Kim deittailee räppäri Kanye Westiä.

Alastomuudellaan aikoinaan julkisuuteen ponnistanut tähti nähdään nyt julkisuuteen vuotaneessa vanhassa valokuvassa täysin alastomana. Kuvassa hän kokkailee ruokaa nakuna asuntonsa keittiössä. Kuva on ikuistettu ennen kuin Kim kävi suurentamassa rintojaan silikonilla. Intiimejä paikkoja kuvassa ei kuitenkaan paljastu. Katso kuva tästä.

31-vuotias kaunotar paljasti äskettäin olevansa addiktoitunut Twitter-yhteisöpalveluun. Kurvikkaalla realitytähdellä onkin palvelussa 14,5 miljoonaa seuraajaa, joita hän informoi jokaisesta liikkeestään. Kim uskoo nousseensa suureen julkiseen menestykseen suurimmaksi osaksi internetin ansiosta. Hänen mukaansa suurin osa hänen faneistaankin on löytänyt tähden netin välityksellä.

Kim Kardashian kuvaa parhaillaan perheensä arkea seuraavaa Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa, jonka uusi tuotantokausi alkaa Yhdysvalloissa tässä kuussa. Sarjan menestyksen johdosta sen pohjalta on tehty myös kaksi spin-off -sarjaa ja kolmas on parhaillaan suunnitteluasteella. Äskettäin perhe teki 40 miljoonan dollarin sopimuksen televisio-ohjelmansa jatkosta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat