Jani-Petteri julkaisee levyn: ”Haittaakse?” – mukana myös Robin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin 6-vuotias, Putous-ohjelmasta tuttu esikoululainen Jani-Petteri, julkaisee 23. toukokuuta debyyttialbuminsa Haittaakse? Lastenlevy on tekijänsä näköinen paketti musiikkia, huumoria ja leikkimistä.

Mukana on myös muutama kappale J-P:n arkkivihollisesta Tero Högforsista. Levyn vieraileviin tähtiin lukeutuvat Suomen eturivin artistit kuten Herra Hevisaurus, Robin, Erin ja Yona. Tekijätiimistä puolestaan löytyy liuta musiikin ammattilaisia ja Putouksesta tuttuja kirjoittajia.

Ensimmäisenä singlenä albumilta julkaistaan tänään single nimeltä J-P, jota Jani-Petteri kuvailee seuraavasti.

– J-P on supersankarilaulu, joka kertoo minusta. Olen itse kirjoittanut sen ja nimennyt kappaleen itseni mukaan. Laulu kertoo siitä kun larppaan yksin kotona. Se on lempipuuhaani heti lukemisen, filosofisen pohdiskelun ja venäläisen klassisen musiikin kuuntelun jälkeen.

– En ole varsinaisesti ollut laulumiehiä, mutta terapeuttini suositteli minulle laulamista tunteiden purkamiseen. Näistä purkauksista syntyi tämä levy. Nykyään ääneni on notkea kuin täytetty puuma.