Avaruussukkula lensi New Yorkin taivaalla

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonat ihmiset seurasivat taannoin, kun Yhdysvaltojen avaruushallinto NASA lähetti pitkään palvelleen avaruussukkulansa viimeistä kertaa avaruuteen ja sai sen sieltä myös ehjänä takaisin. Nyt voidaan kuitenkin sanoa, että ”kerta kiellon päälle”, sillä New Yorkin taivaalla saatiin tällä viikolla ihastella huikeaa näkyä.

NASA lennätti nimittäin avaruussukkula Enterprisen viimeiselle lennolleen tukikohdastaan Washington DC:ssä sijaitsevaan avaruusmuseoon, jonne sukkula asetetaan näytille. Tällä matkalla NASA järjesti myös PR-mielessä tempauksen, joka kiinnitti miljoonat silmäparit taivaalle. Enterprise sai nimittäin kunnian lentää Boeing 747 -kuljetuskoneensa selässä näyttävästi miljoonakaupungin yli.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat