Pamela Anderson ei piilotellut kaula-aukkoaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baywatch-sarjasta ja Playboy-lehdestä aikoinaan julkkikseksi noussut Pamela Anderson sai viime vuonna tunnustusta, kun eläinsuojelujärjestö PETA valitsi hänet Vuoden 2010 henkilöksi. Anderson on ollut aktiivisesti mukana eläinsuojelutyössä esimerkiksi poseeraamalla alasti turkisten vastaisissa kampanjoissa.

Nyt 44-vuotias Pamela Anderson on ikuistettu vierailullaan Englannissa. Povipommi vietti iltaansa Sugar Hut -klubilla Essexissä, ja paparazzit olivat odottamassa neitokaisen saapumista. Julkkistähti oli pukeutunut tiukkaan mustaan mekkoon, jonka kaula-aukkoa ei ainakaan pienuudesta voinut kritisoida.

Pamela Anderson suuntasi äskettäin Britannian Big Brother -taloon yhdessä neljäntoista taviksen kanssa. Isoveli antoi poikkeuksellisesti julkkisasukkaalle oman henkilökohtaisen makuuhuoneen, joten povipommi ei nukkunut samassa huoneessa muiden asukkaiden kanssa. Kaunotar vietti talossa vain viikonlopun, mutta pikavisiitti ehti saada varsinaiset asukkaat sekaisin. Pamela Andersonilla on 15-vuotias poika Brandon ja 12-vuotias Dylan-poika ex-aviomiehensä Tommy Leen kanssa.