Äiti antoi teinityttärensä ryhtyä strippariksi – tuomittiin vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yleensä pidetään positiivisena, että vanhemmat tukevat jälkikasvunsa urasuunnitelmia mahdollisimman hyvin. Nyt sellainen tukeminen on kuitenkin vienyt perheenäidin vankilaan. Hän nimittäin antoi teinityttärensä ryhtyä strippariksi.

42-vuotias oregonilainen äiti tuomittiin kolmeksi vuodeksi vankilaan, koska hän antoi 17-vuotiaan tyttärensä Nicole Madrilin ryhtyä strippariksi. Kaiken lisäksi koko asia tuli viranomaisten tietoon, kun äiti itse meni poliisilaitokselle valittamaan sitä, että Presley’s Playhouse -stippibaari oli palkannut hänen alaikäisen tyttärensä.

Poliisi ryhtyikin tutkimaan äidin toimia ja asia päätyi myöhemmin myös syyttäjälle ja oikeuteen. Klubin valvontakameran nauhoilla nähtiin kuinka äiti oli yleisön joukossa seuraamassa tyttärensä esitystä. Nykyisin Nicole on jo täysi-ikäinen ja hän työskentelee yhä stripparina, vaikka hänen äitinsä on siksi vankilassa, The Statesman Journal uutisoi.