Antero Mertaranta paljasti miksi jätti Yleisradion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen liikemies ja televisiotähti Hjallis Harkimo tapasi äskettäin Hjalliksen kanssa -ohjelmassaan selostajalegenda Antero Mertarannan, joka selostaa jälleen tänä keväänä jääkiekon MM-kilpailut. Haastattelussa Mertaranta avasi myös Yleisradiolta lähtönsä taustoja.

Maikkarille siirtynyt suosikkiselostaja olisi halunnut jo Yleisradion aikoinaan tehdä enemmän viihteellisiä ohjelmia, mutta se ei tuolloin onnistunut. YLE kyllä tarjosi hänelle lisää viihdeohjelmia, mutta vasta kun lähtö MTV3-kanavalle oli jo varmistunut.

– Sit kun päätökset oli tehty, niin sithän se oli myöhäistä keskustella enää yhtään mistään. Harmittihan mua, että siitä ei saatu semmoista yhteisymmärrystä. Mä en miellä itseäni pelkästään urheiluselostajaksi, vaan mä haluaisin tehdä ja teenkin koko ajan paljon muutakin. Viihde on yksi osa-alue niistä, Antero Mertaranta totesi.

Jatkossa suosikkiselostaja nähdään siis myös viihdeohjelmien tähtenä.

– Ilman muuta tää oli yksi sellainen iso kysymys, joka nykyisessä työssä on mukavaa. Mä näen myöskin tulevaisuudessa mahdollisuuden toivottavasti tehdä myös viihdettä entistä enemmän.