Sara Jean Underwood ystävineen pienenpienissä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehden sivuiltakin tunnetuksi tullut kuvankaunis realitytähti Sara Jean Underwood on viettänyt parin viime vuoden ajan hiljaiseloa kohujulkisuudesta, mutta viime viikolla hänen vauhdikkaiden allasbileidensä kuvat levisivät julkisuuteen.

Tällä kertaa näyttävä kaunotar on jälleen nautiskellut olostaan bikineissä yhdessä ystäviensä kanssa. Sara julkaisi samalla myös valokuvan, jossa hänet nähdään poseeraamassa pienenpienissä bikineissä.Vuoden Playmate-tittelin vuonna 2006 saanut Sara Jean Underwood opiskelee nykyisin mallintöidensä ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa. Vuonna 2012 hänet valittiin Esquire-lehdessä Vuoden kuumimmaksi naiseksi.