Teinit peppu paljaana nettikuvassa – poliisi pidätti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuinen tietoverkko internet on koitunut tavalla tai toisella jo lukemattomien ihmisten kohtaloksi. Tällä kertaa hingkongilainen 15-vuotias teinipoika on joutunut ongelmiin peppukuvan julkaisemisesta.

Valokuvassa kolme poikaa näyttää takapuoltaan kuvaajalle, joka julkaisi kuvan myöhemmin verkossa. Otos lähti leviämään nopeasti ja päätyi lopulta myös poliisin tietoon. Itsensä paljastaminen on Hong Kongissa rikos, joten poliisi ryhtyi selvittelemään poikien henkilöllisyyttä ja saikin lopulta kiinni yhden nuorukaisen.

Viranomaiset saivat selvitettyä, että kuva oli ladattu verkkoon Hung Homin lukion tietokoneelta. Kiinni jäänyt opiskelija väittää, että joku oli käyttänyt hänen tunnuksiaan ja julkaissut kuvan verkossa. Oriental Daily -lehden mukaan nuori mies kiistää olevansa joku kuvassa nähtävistä pojista.