Annen Hathawayn hääsuunnitelmat uusiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Anne Hathawayn ura on ollut viime aikoina noususuunnassa. Hänet valittiin esimerkiksi Batman-elokuvan jatko-osaan kissanaisen rooliin. Taannoin leffatähden hiustyyliä ihmeteltiin ympäri maailmaa, sillä Anne oli yllättäen ajellut hiuksensa lyhyiksi.

Hiukset lähtivät, koska Anne Hathaway näyttelee prostituoitu Fantinea Les Miserablesin uudessa elokuvaversiossa. Nyt roolilla on ollut ikävä vaikutus tähden yksityiselämään, sillä hiusten lähdön myötä Anne on joutunut siirtämään häitään kihlattunsa Adam Schulmanin kanssa. Tarkoitus oli mennä naimisiin jo tänä vuonna, mutta Daily Mail -lehden mukaan häät voidaan joutua siirtämään jopa vuoen 2013 loppupuolelle saakka.Kuva: SplashKuva: Splash

Anne Hathaway kertoi taannoin kasvissyöjänä olemisen tuottaneen hänelle ongelmia Britannian-vierailuillaan. Näyttelijätär kertoi käyneensä Britanniassa ensimmäisen kerran 19-vuotiaana kuvaamassa elokuvaa. Hän kertoi, ettei siihen aikaan maassa otettu tarpeeksi huomioon kasvissyöjiä. 28-vuotias tähti kertoi kuitenkin olevansa nyt tyytyväisempi maan ruokakulttuuriin kuin kymmenen vuotta sitten.