Jackass-tähti Steve-O jätti mallikaunottaren: Erikoinen syy paljastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkomistus George Clooney ja hänen pitkäaikainen italialainen tyttöystävänsä Elisabetta Canalis erosivat kesäkuussa. Sittemmin kaunotar ryhtyi seurustelemaan Jackass-tähti Steve-O:n kanssa, mutta nyt suhde on kuitenkin päättynyt.

Maailman tavoitelluimpiin sinkkuihin eronsa myötä noussut Canalis on saanut kokea millaista on tulla jätetyksi, koska Steve-O:n kerrotaan jättäneet kauniin kumppaninsa.

– Steve-O jätti Elisabettan hänen biletyksensä takia. Steve on erittäin tarkka raittiudestaan, eikä hän halunnut seurustella naisen kanssa, joka vaarantaisi sen, lähdet kertoi Radar Online -sivustolle.

32-vuotias italialainen Elisabetta Canalis tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Kotimaassaan hän on suosittu televisiokasvo, joka on näytellyt myös muutamien elokuvien sivurooleissa. Hänen suosituin pestinsä oli kuitenkin Striscia La Notizia -ohjelmassa vuonna 2007. Taannoin kaunotar tähditti Leverage-televisiosarjaa. Elisabetta Canalis on poseerannut viime aikoina vähissä vaatteissa myös FHM-miestenlehden Saksan versiossa ja Roberto Cavallin alusvaatemalliston mainoskuvissa. Elisabetta poseerasi taannnoin PETA-järjestön kampanjassa myös alastomana.