Kate Uptonin muodot huomattiin Valkoisessa talossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinimalli Kate Upton nousi vuoden 2011 alussa huippumalliksi yhdessä yössä, kun maineikas Sports Illustrated -lehti valjasti hänet maineikkaan uimapukunumeronsa malliksi. Nykyisin hän on todellinen viihdelehtien lemmikki ympäri maailmaa.

Kerroimme taannoin kuinka maalaistytöksi tunnustautuva Kate järkytti uskonnollisia piirejä esiintymällä The Three Stooges -komediaelokuvassa puolialastomana nunnana. Nyt Kate on osallistunut Washington DC:ssä Valkoisessa talossa järjestetylle lehdistölounaalle yhdessä monien muiden julkkistähtien kanssa.

Amerikkalainen Kate Upton on aina haaveillut malliurasta. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa. Läpimurtonsa Kate Upton teki helmikuussa 2011 Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa.