Koulu otti käyttöön järjettömät säännöt – oppilaat raivostuivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teini-ikäiset nuoret löytävät usein ensirakkautensa koulutovereiden joukosta samasta koulusta ja jopa samalta luokasta. Eräässä kiinalaisessa koulussa sellainen ei pitäisi olla enää kuitenkaan mahdollista uusien erikoisten  määräysten johdosta.

Yueqing Yucain koulu on nimittäin kieltäytynyt oppilaidensa väliset suhteet. Uudet säännöt ovat suututtaneet oppilaat, sillä ne menevät varsin pitkälle. 

Sääntöjen mukaan oppilaat eivät nimittäin saa esimerkiksi keskustella kahden kesken siten, että paikalla ei ole muita oppilaita. Oppilaat eivät saa antaa toisilleen myöskään kalliita lahjoja, eivätkä poika ja tyttö saa kävellä vierekkäin. Myös esimerkiksi kädestä pitäminen on jyrkästi kielletty. Koulu perustelee sääntöjä sillä, että se haluaa oppilaidensa keskittyvän koulussa ainoastaan opiskeluun.