Rahaa kuin roskaa: Maailman rikkaimmat räppärit listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Sean Combs, eli Puff Daddy, P. Diddy ja Diddy, lukeutuu maailman menestyneimpiin artisteihin, joten tilipussissa riittää vääntöä mukaviin reissuihin. Taannoinen lomamatkakin tuli kalliiksi, sillä hänen vuokraamansa huvijahdin viikkohinta oli huimat 850.000 dollaria.

Tuoreimpien tietojen perusteella kyse oli artistille vain taskurahasta, sillä hänet on jo toisena vuotena peräkkäin nimetty maailman rikkaimmaksi räppäriksi. Forbes-talouslehden mukaan Diddyn omaisuus on nykyisin noin 441 miljoonaa euroa. Toiseksi sijoittuneen Jay-Z:n omaisuus on 368 miljoonaa euroa. Viiden rikkaimman joukkoon mahtuivat myös Dr. Dre, Bryan ”Birdman” Williams ja 50 Cent.

Viime syksynä Diddyn kerrottiin suunnittelevan kuvakirjaa, joka olisi keskittynyt ainoastaan naisten takapuolien kuviin, joita muun muuassa muotikuvaaja Raphael Mazzucco on ikuistanut. Sittemmin räppäri lanseerasi myös oman Sean John Empress -hajuvesimerkkinsä ja kiinnitti laulaja Kelly Rowlandin tuotteensa mainoskasvoksi.

Räppäri P. Diddy allekirjoitti sopimuksen Ciroc-vodkamerkin kanssa vuonna 2007. Tuotemerkin kerrottiin tuottaneen räppärille noin 100 miljoonaa dollaria. Menestynyt rap-artisti on myös näytellyt jo parissa elokuvassa ja esimerkiksi CSI: Miami -sarjassa. Hän näytteli myös Judd Apatow’n elokuvassa Get HIM To Greek. P. Diddy sanoi myös taannoin haluavansa olla ensimmäinen musta James Bond.