Poikabändi ja Hugh Hefner bilettivät Playboy-kartanossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen The Wanted -poikabändi on noussut parin vuoden aikana kotimaassaan supersuosituksi, mutta Glad You Came -hittikappaleen myötä yhtyeen suosio on levinnyt maailmalle. Miljoonien teinityttöjen ihailema yhtye on kiertänyt viime aikoina muun muuassa Yhdysvaltoja.

Nyt The Wanted -yhtye on päässyt maistamaan luksusta maailmankuulussa Playboy-kartanossa. 86-vuotias lehtimoguli Hugh Hefner kutsui pojat juhlimaan kanssaan yhdessä Playboy-kaunotarten kanssa.

– Brittiläinen poikabändi The Wanted järjesti bileet allasalueella samalla kun minä pelasin dominoa. tyttöjen kanssa. Otimme myös muutamia kuvia. Cristal Camden voitti dominokilpailun, jossa olivat mukana myös Amanda Streich, Caya Ukkas, Shera Bechard, Anna Berglund ja Trisha Frick. Hauska ilta, Hugh Hefner kirjoitti Twitter-blogissaan.

The Wanted -yhtyeen jäseniä ovat Max George, Siva Kaneswaran, Jay McGuiness, Tom Parker ja Nathan Sykes. Heidän debyyttisinglensä All Time Low julkastiiin vuonna 2010 ja se viihtyi hittilistojen ykkösenä viikon verran. Poikabändi on julkaissut kaksi studioalbumia, The Wanted ja Battleground. Äskettäin The Wanted -yhtye opetti David Beckhamin Brooklyn-poikaa soittamaan kitaralla.