Tamara Ecclestonella täydellinen bikinivartalo?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

F1-moguli Bernie Ecclestonen vanhin tytär Tamara Ecclestone on ollut viime aikoina usein otsikoissa rohkeiden kuviensa merkeissä. Aiemmin tässä kuussa Tamaran maltaita maksava luksusauto joutui vandaalien kohteeksi, kun neitokainen oli shoppailemassa Lontoossa. Kaunotar purkasi vihaansa tapahtuneesta Twitter-blogissaan.

Nyt 27-vuotias Tamara Ecclestone kuvattiin rantalomalla poikaystävänsä Omar Khyamin kanssa Dubaissa. Ökyrikas brunette nautti luksusajastaan sinisissä bikineissä veden äärellä. Tuoreimpien kuvien perusteella Tamara näyttää viettäneen viime aikoina aikaa kuntosalilla, sillä neitokaisen vatsanseutu on selvästi litteämpi kuin muutama viikko sitten. Katso kuvat tästä.

– Mahtava illallinen ystävieni kanssa ja hieman liikaa omenamartineja. Nukuin aamupalan ohi, joten nyt suoraan allasbaariin! Tamara kirjoitti lomatunnelmistaan Twitter-blogissaan.

Tamara Ecclestone on upporikkaasta perheestä, sillä hänen formulamoguli-isänsä lisäksi myös hänen äitinsä on tehnyt menestyksekkään uran. Perijättären kroatialainen Slavica-äiti on takavuosien supermalli. Tummakutrinen Tamara on tehnyt kansainvälistä uraa muiden muassa televisiossa. Milanossa syntynyt kaunotar oli mukana selostamassa vuoden 2009 Formula 1 -kilpailuja Italian televisiossa.