Kiira Korpi saa noottia amerikkalaiselta ”äijäsivustolta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taitoluistelija Kiira Korpi menestynyt viime vuosina hyvin seksikkäimpien sporttitähtien listoilla. Urheilua ja viihdettä yhdistelevä amerikkalainen verkkolehti Bleacher Report on ollut jo pitkään ihastunut vaaleaan suomalaiseen ja myös The Chive ja Guyism -sivustot ovat noteeranneet hänet useita kertoja.

Taannoin Guyism listasi seksikkäimmät naisurheilijat, ja jostain syystä Kiira Korpi olikin pudonnut pois listoilta. Nyt tulee lunta tupaan myös Bleacher Reportilta, joka on listannut urheilutähdet, joiden kannattaisi käydä kampaajalla. Listan ykkösenä komeilee venäläinen tenniskaunotar Maria Sharapova, joten Kiira Korpi on edelleen näyttävässä seurassa. Lisäksi Kiira saa perusteluissa mairittelevia kommentteja.

Viime vuonna Kiira valittiin Bleacher Report -julkaisussa Euroopan 16. seksikkäimmäksi naisurheilijaksi ja pian sen jälkeen koko maailman 23. seksikkäimmäksi urheilijaksi. Suomalaisneitokaisen taakse listalla sijoittuivat esimerkiksi amerikkalainen laskettelijatar Lindsey Vonn ja ruotsalainen jalkapallokaunotar Josefine Oqvist.