Uskomaton suoritus! Nuori mies ohjasi liikennettä ruuhkaisessa risteyksessä – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet autoilijat ovat tuskailleet tilanteissa, joissa liikennevalot ovat yllättäen ”menneet keltaiselle” keskellä pahinta ruuhka-aikaa. Silloin erityisesti vilkkaissa risteyksissä tilanne menee nopeasti lähes kaoottiseksi. Ellei joku ota tilannetta haltuun.

Kuva: YouTube

Suomessa kukaan ohikulkija tuskin uskaltaisi ryhtyä toimimaan liikennepoliisina, mutta eräs 21-vuotias Arthur-niminen nuori mies sen teki Torontossa Kanadassa. Kaupungin vilkkaimpiin lukeutuvan risteyksen valo-ohjaus meni nimittäin epäkuntoon keskellä ruuhka-aikaa, mutta Arthur meni rohkeasti keskelle risteystä ja otti tilanteen haltuun.

Videon perusteella hän suoriutui tehtävästä varsin mallikkaasti siihen saakka kunnes poliisit saapuivat. Liikenne sujui ilman kaaosta eikä yhtään kolaria syntynyt.