Uskomaton suoritus! Nuori mies ohjasi liikennettä ruuhkaisessa risteyksessä – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet autoilijat ovat tuskailleet tilanteissa, joissa liikennevalot ovat yllättäen ”menneet keltaiselle” keskellä pahinta ruuhka-aikaa. Silloin erityisesti vilkkaissa risteyksissä tilanne menee nopeasti lähes kaoottiseksi. Ellei joku ota tilannetta haltuun.

Kuva: YouTube

Suomessa kukaan ohikulkija tuskin uskaltaisi ryhtyä toimimaan liikennepoliisina, mutta eräs 21-vuotias Arthur-niminen nuori mies sen teki Torontossa Kanadassa. Kaupungin vilkkaimpiin lukeutuvan risteyksen valo-ohjaus meni nimittäin epäkuntoon keskellä ruuhka-aikaa, mutta Arthur meni rohkeasti keskelle risteystä ja otti tilanteen haltuun.

Videon perusteella hän suoriutui tehtävästä varsin mallikkaasti siihen saakka kunnes poliisit saapuivat. Liikenne sujui ilman kaaosta eikä yhtään kolaria syntynyt.

Uusimmat