Paulina Gretzky kuvat olivat isälle liikaa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina monet takavuosien supertähtien jälkeläisistä ovat nousseet julkkistähdiksi, kun esimerkiksi Minka Kelly on nähty skandaaliotsikoissa ja paljastavissa kuvissa. Rokkarin tytär ei siis suinkaan ole ainoa laatuaan, sillä sama ilmiö on nähtävissä myös urheilumaailmassa.

Yksi maailmanhistorian ylivoimaisesti maineikkaimmista jääkiekkotähdistä on kanadalainen Wayne Gretzky, joka oli aikoinaan miljoonien pikkupoikien idoli. Sittemmin hän on jo eläköitynyt kaukaloista, mutta supertähden sukunimi pysynee vielä pitkään monien mielissä. Isän lisäksi nimittäin myös Waynen amerikkalaissyntyinen 22-vuotias tytär Paulina Gretzky on saamassa jalkaansa julkkismaailman oven väliin.

Laulajana ja mallina työskentelevä Paulina Gretzky on tänä syksynä noteerattu ympäri maailmaa Twitter-blogissaan julkaisemiensa rohkeiden kuvien johdosta. Nyt hän on julkaissut runsaasti uusia bilekuviaan mikroblogissaan. Bikinikuvat ovat Radar Onlinen mukaan ikuistettu Las Vegasissa. Eräässä kuvassa Paulina poseeraa myös isänsä kanssa. Rohkeimmat bilekuvat johtivat kuitenkin tyttären Instagram-tilin sulkemiseen, joten ne taisivat olla isälle liikaa.

Paulina Gretzkyn kauneuden veikataan olevan peräisin isän sijaan todennäköisesti äidin puolelta, sillä Paulinan äiti on mallikaunotar Janet Jones. Paulina Gretzky näytteli taannoin sivuosaa Alpha Dog -elokuvassa ja hänen laulamansa kappale Collection Dust oli mukana Laguna Beach -realitysarjassa ja julkaistiin myös singlenä. Vunna 2005 Paulina poseerasi mallina Flare-lehden kannessa.