Pink aikatauluttaa seksin: ”Onhan se vähän ällöttävää”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Pink, oikealta nimeltään Alecia Moore, on keskittynyt viime vuosina musiikkiuran sijaan pääasiassa perhe-elämäänsä. Hänet on kuvattu julkisuudessa harvakseltaan, mutta nyt neitokainen näyttää tekevän hiljalleen paluuta otsikoihin.

Pink on nyt antanut poikkeuksellisen avoimen haastattelun Cosmopolitan-lehdelle. Siinä hän kertoo esimerkiksi seksisä miehensä Carey Hartin kanssa. Paluuta tekevä supertähti paljasti joutuvansa aikatauluttamaan seksin harrastamisen.

– Meillä ei ole koskaan ollut ongelmaa läheisyyden kanssa, mutta mitä tehdä lapsen kanssa? Tämä on hieman ällöttävää, mutta meidän täytyy aikatauluttaa se. Lapsi nukkuu kanssamme sängyssä ja me joudumme panemaan hänet hetkeksi aikaa jonnekin muualle. Joko niin tai sitten meidän täytyy hoitaa hommat pyykkituvassa, Pink kertoi Cosmopolitanille.

32-vuotias Pink on naimisissa ammattilaismoottoripyöräilijä Carey Hartin kanssa. Vuonna 2006 avioitunut pariskunta on saanut avioliittonsa jälleen kuntoon parin vaikean viime vuoden jälkeen. Eron partaalla käynyt julkkispari asui pitkään erillään, mutta palasi sittemmin takaisin yhteen. Pink on paljastanut parin käyneen parisuhdeterapiassa saadakseen suhteensa jälleen toimimaan.