Pink teki paluun – muodokkaampana kuin koskaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Pink, oikealta nimeltään Alecia Moore, on keskittynyt viime vuosina musiikkiuran sijaan pääasiassa perhe-elämäänsä. Hänet on kuvattu julkisuudessa harvakseltaan, mutta nyt neitokainen näyttää tekevän hiljalleen paluuta otsikoihin.

Nyt Pink poseeraa poikkeuksellisen antavalla kaula-aukolla varustetussa asussa Cosmopolitan-lehden kansikuvassa. Lehden haastattelussa poppari-perheenäiti kertoo tyttärensä olevan osaksi juustokakku, koska hän itse söi herkkuja niin paljon raskausaikanaan.

32-vuotias Pink on naimisissa ammattilaismoottoripyöräilijä Carey Hartin kanssa. Vuonna 2006 avioitunut pariskunta on saanut avioliittonsa jälleen kuntoon parin vaikean viime vuoden jälkeen. Eron partaalla käynyt julkkispari asui pitkään erillään, mutta palasi sittemmin takaisin yhteen. Pink on paljastanut parin käyneen parisuhdeterapiassa saadakseen suhteensa jälleen toimimaan.