Sofia Vergara kuvankauniina kansikuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolumbialaissyntyinen malli-näyttelijä Sofia Vergara on tähdittänyt lukuisia elokuvia ja televisiosarjoja. Viime aikoina Sofia on menestynyt malliuran lisäksi upeasti myös televisiossa ja hänet on äänestetty yhdeksi seksikkäimmäksi tähdeksi Hollywoodissa.

Nyt Sofia nähdään poseeraamassa GQ-lehden Meksikon version toukokuun numeron kansikuvassa. Kaunottarella on kuvassa yllään ”puumainen” niukka asu, joka paljastaa myös pintaa varsin paljon.

Viime viikolla 39-vuotiaan tähden uutisoitiin joutuneen noloon tilanteeseen, kun New Yorkissa sijaitseva Ava-baari vaati kaunotarta todistamaan ikänsä henkilöllisyyspapereilla. Sofia Vergaralla ei kuitenkaan ollut henkkareita mukanaan, joten baarin ovimies ei päästänyt pian 40 vuotta täyttävää näyttelijätärtä sisälle. Baarin ikäraja oli 21 vuotta.

Sofia Vergara tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Hänet on nähty yli kymmenessä elokuvassa ja televisiosarjassa sekä Broadwayn teatterilavalla. Sofia löydettiin malliuralle uimarannalta ja 17-vuotiaana hän teki ensimmäisen televisiomainoksensa Pepsille. 20-vuotiaana esikoisensa synnyttäneen Sofian televisiosarja Modern Family voitti taannoin Emmy-palkinnon. Baywatch-sarjassa jo 90-luvulla vilahtanut muodokas kaunotar sijoittui taannoin kolmanneksi AskMen-julkaisun maailman halutuimpien naisten listalla.