Baywatch-povipommin rintavako vie huomion pokeripöydässä – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Povipommi Carmen Electra tunnetaan kurviensa lisäksi myös lukuisista televisiosarjoista ja komediaelokuvista. Mallikaunotar on aikoinaan ollut myös The Pussycat Dolls –yhtyeen jäsen. Hän kokeili uraa myös musiikin parissa, mutta lopetti laulamisen debyyttialbuminsa flopattua rajusti.

Taannoin Mardi Gras: Spring Break -elokuvaa tähdittänyt entinen Playboy-malli nähdään nyt poseeraamassa pokeripöydässä. Samalla voidaan huomata, että näyttävällä naisella on jonkinlainen etulyöntiasema, sillä suuri osa miehistä kiinnittää huomionsa jonnekin aivan muualle kuin neitokaisen pelikortteihin tai ilmeisiin. Electran tyyli on viime vuosina muuttunut rohkeasta tyylikkäämpään suuntaan, mikä näkyy myös uusissa kuvissa.

Amerikkalainen Carmen Electra, oikealta nimeltään Tara Leigh Patrick, tuli tunnetuksi Playboy-lehden sivuilta, ja hän on sittemmin tehnyt uraa näyttelijänä useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Electran roolisuorituksia on nähty esimerkiksi elokuvissa Scary Movie, Date Movie ja Epic Movie. Tunnetuin roolityö on kuitenkin televisiosarjassa Baywatch. Harva tietää, että ennen kuuluisuuttaan Electra oli muusikko Princen suojatti ja kokeili jonkin aikaa laulu-uraa tämän ohjauksessa.