Idol-kisan bikinityttö vankilaan? Kolaroi kännissä ja pakeni paikalta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol -ohjelman koelauluissa bikineissä useampaankin otteeseen esiintynyt Katrina Darrell, eli tutummin Bikini Girl, pulpahtelee julkisuusmerellä pintaan kerta kerran jälkeen kuin korkki. Nyt hän on jäänyt kiinni rattijuopumuksesta.

Vuonna 2009 realityohjelmasta tunnetuksi tullut Katrina Darrell on saanut raskaat syytteet, sillä hänen epäillään ajaneen autoa juovuksissa, kolaroineen ja kaiken lisäksi paenneen kolaripaikalta, TMZ uutisoi. Nyt häntä odottaa pahimmassa tapauksess jopa kahden vuoden vankilatuomio. Hän puhalsi kiinni jäädessään 1,5 promillen lukemat, eli kyseessä on törkeä rattijuopumus. Bikini Girl on kiistänyt syytteet.

Katrina Darrell on Idol-uransa jälkeen poseerannut muutamia kertoja amerikkalaislehdissä, mutta varsinaista tähteä hänestä ei ole tullut. Aiemmin Katrina kertoi suunnittelevansa vakavampaakin musiikkiuraa, mutta ainakaan vielä hänen tuotantoaan ei ole hittilistoilla nähty.